09 de març de 2020
09.03.2020
Figueres

L'entitat animalista Lola fomentarà el respecte pels animals a les escoles

Han fet un conveni amb la fundació FAADA, que disposa d'uns continguts que ja han arribat a 6.000 estudiants

09.03.2020 | 12:10
Núria Sanahuja, responsable d'educació de FAADA i Maria Sánchez, directora de Lola

L'entitat animalista figuerenca Lola ha signat un acord de col·laboració amb FAADA, una de les fundacions més importants del país, iun referent en la protecció animal.

Amb aquesta unió, l'entitat altempordanesa amb presència a Figueres, que fa tot just sis mesos que va començar a treballar, dona un pas més en el seu trajecte, portant l'educació humanitària i la conscienciació cap als animals a les aules de les comarques gironines.

I ho fa seguint el model de l'educació humanitària, una pedagogia que es va crear als Estats Units fa més de cent anys i que busca mitjançant l'empatia, relacionar-nos i prendre consciència del nostre entorn en l'àmbit de drets humans, el medi ambient i la protecció animal. Es fomenten valors com la compassió, el respecte i la consciència positiva cap als altres. D'aquesta manera no només beneficia a la persona, sino a tota la societat.

FAADA que és qui ha creat els continguts del programa i en cinc anys ja ha visitat més de 140 centres educatius, arribant a més de 6.000 estudiants a més formen part de la plataforma d'Innovació Pedagògica de l'Ajuntament de Barcelona amb el distintiu de qualitat després de superar tots els requisits que calen per formar part d'aquesta xarxa, d'aquesta manera la seva oferta educativa arriba a totes les escoles de Catalunya.

"Sense treballar a fons l'educació i la sensibilització no hi ha canvi possible. Ho sabem,apostem per això i ens sentim molt orgullosos de tenir la confiança de FAADA. Creiem que les aliances amb altres entitats ens farà a totes més fortesi eficients" comenta la Maria Sánchez, directora de Lola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent