14 de febrer de 2020
14.02.2020
Figueres

Una obra de l'artista Wäwä decorarà un mur de la depuradora d'aigües de Figueres

El projecte, d'unes dimensions de 70 metres de llargada per 4 d'amplada, té com a objectiu explicar, a través d'il·lustracions, el cicle de l'aigua

14.02.2020 | 14:51
La il·lustració dissenyada per l'artista figuerenca per al mur.

L'artista figuerenca Alba Falguerona Wäwä pintarà un mural de grans dimensions a la paret de la depuradora d'aigües de Figueres. L'obra, que tindrà unes dimensions de 70 metres de llargada per 4 d'amplada, té com a objectiu explicar, a través d'il·lustracions, el cicle de l'aigua i com tenir un comportament sostenible de la seva gestió. Els treballs de preparació del mur han començat aquesta setmana.

L'obra s'emmarca en la campanya d'Aigua de Figueres, impulsada per l'Ajuntament i Fisersa que pretén conscienciar la població d'una gestió sostenible d'aquest recurs escàs així com també explicar com hem de tractar els residus que generen d'una forma sostenible. Explicar-ho a través d'il·lustracions farà que el missatge arribi a tots els figuerencs i figuerenques d'una forma visual i senzilla.

Segons el vicealcalde, Pere Casellas, aquesta iniciativa tan visual ha de servir per conscienciar no només en la gestió de l'aigua sinó també en la gestió responsable de residus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent