30 de gener de 2020
30.01.2020
Figueres

L'Ajuntament de Figueres obrirà l'aparcament de l'antic camp d'El Far el 22 de febrer

El pàrquing dissuasiu comptarà amb 380 places i amb un sistema de pagament tou

30.01.2020 | 18:56
L'equip de govern i tècnic visita l'estat actual de les obres.

Les obres per convertir en aparcament l'antic camp de futbol d'El Far estan «pràcticament enllestides» i serà una realitat el proper 22 de febrer, asseguren des de l'Ajuntament de Figueres.

Els treballs, que es van iniciar l'any passat, es van retardar per la modificació del projecte inicial quan va haver-hi el canvi de govern «per guanyar seguretat en l'espai», explicaven des de l'Àrea d'Espais Urbans. Aquesta modificació consistia a enderrocar la grada oest de l'antic camp de futbol. A més, es va reomplir també el buit existent a la planta soterrani on s'hi acollien els vestidors de la instal·lació amb el material procedent de l'enderroc.

El nou aparcament dissuasiu serà el més gran que tindrà la ciutat, amb 380 places i s'implantarà el sistema de pagament tou: les dues primeres hores seran gratuïtes i per la resta del dia, costarà un euro.

L'alcaldessa, Agnès Lladó, i el regidor d'Urbanisme, Xavier Amiel, han visitat aquest dijous l'evolució de l'estat de les obres. Lladó explica que «amb l'obertura d'aquest espai d'aparcament dissuasiu ajudarà a descongestionar el centre de la ciutat de vehicles que provenen sobretot de la costa».
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent