Diferents usuaris de la línia de tren convencional entre Portbou i Barcelona han mostrat la seva indignació públicament no tant pels retards, comprensibles en una situació d'excepcionalitat causada pel temporal Gloria, sinó per la falta d'informació. Si bé les inclemències metereològiques han repercutit en la circulació ferroviària, sí que des de la companyia Renfe s'havia informat que aquest divendres, 24 de gener, passaria un Rodalies cada hora.

Un estudiant de la UdG figuerenc ha explicat que ha esperat l'arribada del tren a l'estació de Girona, per venir cap a casa, durant dues hores eternes. Ja era a l'estació a les 13:40 hores i el comboi no ha aparegut fins gairebé 2/4 de 4 de la tarda. "I, a més, sense informació", hi ha afegit. Finalment, el jove ha arribat a l'estació de Figueres a les 16:27 hores.

Les queixes dels usuaris s'han repetit principalment per la confusió horària de la freqüència de pas dels trens i també perquè consideren que el personal de Renfe no ha estat clar amb les informacions.

Aquest divendres mateix a la tarda, s'ha viscut un episodi insòlit a l'estació de Sants de Barcelona, quan Renfe ha anunciat la cancel·lació dels trens cap a Girona i Figueres. El moment l'ha enregistrat el figuerenc Èrik Roura i l'ha compartit al seu compte de Twitter: