Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Sant Martí d'Empúries encara la recta final de les obres de millora

Acabats els treballs, es preveu que els darrers retocs finalitzin durant el mes de gener

Sant Martí d'Empúries encara la recta final de les obres de milloraBASILI GIRONÈS

L'Ajuntament de l'Escala està finalitzant l'actuació de millora del nucli de Sant Martí d'Empúries que va iniciar al novembre, uns treballs que es preveien acabar en dos mesos i que han suposat una inversió d'uns setanta mil euros.

Durant els mesos de novembre i desembre, s'ha adequat l'entrada al nucli, millorant la zona de les escales, l'enjardinament del talús, el paviment de la plaça Major i els carrers. Una de les actuacions ha sigut sobre les males herbes en espais públics. De fet, el projecte tenia aquests dos objectius: resoldre la problemàtica de les males herbes en carrers i espais públics i els pendens de la plaça per millorar el desguàs de l'aigua de pluja.

La primera fase que es va executar va consistir a retirar el sauló amb grava que hi havia a les escales, places i juntes de carrers i parets, per col·locar-hi sauló sòlid, amb l'objectiu d'evitar la proliferació de les males herbes i reduint les necessitats de manteniment. Aquesta actuació ja es va dur a terme a l'espai del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries.

Abans de Nadal les tasques de millora de Sant Martí d'Empúries han avançar a bon ritme, i s'han acabat tots els treballs previstos. Malgrat això, caldrà esperar a després de les festes per veure enllestit tot el projecte, ja que encara falten detalls per acabar.

Prem per veure més contingut per a tu