26 de novembre de 2019
26.11.2019
L'Escala

L'Anxova Peluda ja té a punt el calendari solidari 2020 que vendran a la Fira de Nadal

Cada mes té la fotografia de quatre gossos diferents, i ambientats en una temàtica concreta

25.11.2019 | 19:54
En Sanco, un dels models, va ser recollit a Roses i ja té família.

L'Anxova Peluda, associació protectora d'animals de l'Escala, ha elaborat de manera totalment autònoma un calendari solidari, amb fotografies úniques dels gossos adoptats durant l'any i caracteritzats amb temes segons el mes en què surten.

Les voluntàries i els voluntaris de l'entitat han treballat les darreres setmanes a realitzar les fotografies als gossos i fer la composició del calendari de l'any 2020. Enguany, aquells que vulguin adquirir-lo, trobaran quatre fotografies d'una temàtica per mes; gener, reis i rebaixes; febrer, carnaval; març, feminisme; abril, Sant Jordi; maig, primavera; juny, Sant Joan; juliol, estiu; agost, turisme a l'Escala; setembre, retorn a l'escola; octubre, castanyada i Halloween; novembre, hivern, i desembre, Nadal.

Elsa Barriga, la presidenta de l'Anxova Peluda, explica que «és una feinada elaborar el calendari, però també una gran satisfacció. Tornem a veure gossos amb històries molt dures, que han passat per la nostra protectora i que han trobat famílies fantàstiques que els han donat una bona vida. Veure'ls tornar feliços és la millor recompensa».

Aquest és el quart any consecutiu que editen un calendari solidari, està patrocinat per empreses i la compra és íntegrament neta com a donatiu a la protectora. Es podrà adquirir a partir de la fira de Nadal de l'Escala pel pont de desembre o sol·licitar-lo directament a l'entitat a través de les xarxes socials.

L'Anxova Peluda no rep suport econòmic de l'administració, i la seva activitat se sustenta a través dels donatius i la venda d'aquesta mena de productes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent