26 de novembre de 2019
26.11.2019
L'Escala

ERC l'Escala renova l'executiva local i revalida Belmonte com a presidenta

La nova executiva és un equip divers, plural i renovat

25.11.2019 | 19:54
El nou equip dels republicans és divers, plural i renovat.

La secció local d'ERC l'Escala va renovar la setmana passada la seva executiva local. En l'acte només es va presentar la candidatura encapçalada per Àgata Belmonte, que ja ostentava el càrrec i que va obtenir el suport unànime de la militància.

La nova executiva incorpora noves cares, però manté militants amb experiència en les secretaries, amb la intenció de coordinar un equip divers, plural i renovat. L'objectiu d'aquesta nova executiva és coordinar els grans temes que preocupen els republicans escalencs i ser el motor orgànic del partit al municipi. L'executiva sortint destaca que l'augment de la militància entre el juny de 2018 i avui ha estat d'un 110%, passant de 10 a 21 militants.

La nova executiva estarà formada per Àgata Belmonte a la presidència i secretaria d'organització; Etna Estrems com a portaveu del grup municipal; els secretaris i secretàries Antonia Rojas, Albert Llach, Anna Almazan, Agar Vilà, Marta Tomàs, Elsa Barriga; i els vocals Fredi Guirado i Cati Ribera.

La formació posarà èmfasi en la coordinació i importància dels barris, el suport a les entitats i l'èmfasi en les polítiques socials i serveis a les persones i el foment de la igualtat i la feminització de la política.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent