Aquest dimecres, a les 19.30h a la Sala Gòtica, té lloc la inauguració oficial del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2019-2020 a Castelló d'Empúries. El comunicòleg Lluís Pastor serà l'encarregat de presentar-nos «Les claus ocultes de la comunicació amb infants i joves» en un acte adreçat a famílies i professionals de l'educació.

En aquesta xerrada descobrirem quines són les claus inconscients de la comunicació que fan que canviem els nostres comportaments i la nostra manera de pensar, sobretot amb infants i joves i per tant, de quina manera ens hi relacionem i vinculem.

Molts d'aquests aspectes de la comunicació es troben més enllà del que els nostres ulls veuen i del que ens diu la raó. Per això, en aquesta conferència, intentarem treure l'entrellat sobre el que transmetem de manera inconscient i donar pautes per poder generar vincles i comunicar des de la mirada inconscient.

Lluís Pastor és conegut per col·laborar en mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio i RAC 1. És director dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya, professor d'aquesta universitat i de la Universitat Ramon Llull i en diferents postgraus de la Universitat de Girona. És també director general de l'Editorial UOC.