Els professionals de l'hostaleria de la capital de la comarca de l'Alt Empordà s'han unit en un nou grup. Amb aquesta iniciativa volen impulsar un “lloc de trobada” i disposar d'un canal de comunicació amb tots els professionals de la ciutat, per tal de millorar i alhora implicar-se i aportar la seva experiència i coneixements en tots els temes que els afecten directament.

Entre les diferents temes que esperen tractar hi ha la voluntat de generar idees i nous projectes per dinamitzar el sector.També hi ha la voluntat de dialogar i consensuar amb l'Ajuntament temes com ara la normativa de les terrasses, o la recollida d'escombraries.

L'hostaleria és un dels principals agents econòmics de la ciutat. Aquests negocis donen imatge, creen valor i generen molts llocs de treball tan directesc com indirectes en un moment que la ciutat més ho necessita.

Els seus fundadors asseguren que estan oberts a tothom que sigui propietari d'un negoci del sector d'hostaleria. En aquests moments són una cinquantena de membres que representen alguns dels locals amb més tradició a la ciutat de Figueres.