El Consell Comarcal coordina l'operatiu del transport escolar a l'Alt Empordà. Des d'aquesta matinada s'ha fet un seguiment exhaustiu de la llevantada que ha afectat tota la comarca i que ha obligat a tallar algunes de les vies de comunicació més importants de la comarca, com la C260.

Un cop avaluades totes les afectacions viàries, i amb una comunicació continuada amb els ajuntaments de la comarca, s'han concretat les línies d'autobús amb afectació i s'ha procedir a avisar les famílies.

Llançà i Sant Pere Pescador han anul·lat les classes, motiu pel que han quedat suspeses totes les línies amb aquesta destinació. Les rutes entre Castelló d'Empúries i Empuriabrava tampoc s'han realitzat per afectacions vials. També s'ha suspès tot el transport escolar amb destí a Roses per afectacions viàries. Hi ha hagut una incidència amb l’autobús de la línia de Cabanes que ha arribat tard a recollir els escolars. El Consell Comarcal lamenta aquesta situació i ha obert les diligències corresponents per esbrinar el motiu d’aquesta deficiència.

L'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal farà seguiment de les eventualitats que puguin aparèixer per garantir la seguretat dels escolars a la tornada i que el servei de menjador es presti amb tota normalitat.