10 de juliol de 2019
10.07.2019
Girona

Els representants de l'Alt Empordà queden fora de les vicepresidències de la Diputació de Girona

L'equip de Govern de Miquel Noguer ha donat a conèixer el repartiment de càrrecs i preveu presentar el cartipàs el 23 de juliol

10.07.2019 | 09:50
Els membres del plenari de la Diputació de Girona.

L'equip de Govern de la Diputació de Girona, presidit des de la setmana passada per l'alcalde banyolí Miquel Noguer, ha donat a conèixer les vicepresidències i les comissions per al mandat que ara comença. Cap dels diputats de l'Alt Empordà forma part d'aquesta primera llista de càrrecs. Aquesta representació comarcal compta amb Jordi Masquef i Montse Mindan (Junts per Catalunya) i Joan Fàbrega (ERC), a més del socialista Pere Casellas.

El llistat de vicepresidències i delegacions queda constituït de la forma que es detalla a continuació:

  • Vicepresident primer: Pau Presas, president de la comissió d'Hisenda, Promoció Econòmica i Cooperació Local.
  • Vicepresident segon: Albert Piñeira, president de la comissió de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació.
  • Vicepresidenta tercera: Maria Puig, presidenta de la comissió d'Acció Social.
  • Vicepresidenta quarta: Maria Àngels Planas, presidenta de la comissió de Territori i Sostenibilitat.


El vicepresident primer Pau Presas serà el president accidental en absència del seu titular i/o en el seu defecte els següents vicepresidents.

El portaveu de l'equip de govern serà el vicepresident segon Albert Piñeira.

El ple del cartipàs es celebrarà el dimarts 23 de juliol, a les dotze del migdia, on es donarà a conèixer com queden les delegacions tant dels organismes autònoms, patronats i altres ens dependents, així com altres delegacions de la mateixa corporació. En aquest apartat es preveu que els diputats alt-empordanesos puguin obtenir alguna de les delegacions. L'exalcalde de Figueres i actual cap de l'oposició municipal, Jordi Masquef, sona amb força com a ponent d'Esports. En l'anterior mandat, l'aleshores alcaldessa de Figueres Marta Felip va ocupar la vicepresidència del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent