Dimarts es van iniciar els els treballs de substitució de la gespa artificial de l'Estadi Mas Oliva, atès que l'anterior datava de l'any 2007 i presentava deficiències. Es preveu que el projecte finalitzi a principis d'agost, de forma que la temporada de competició 2019/2020 dels clubs rosincs podrà iniciar-se amb el camp renovat.

La gespa sintètica de l'Estadi havia estat instal·lada l'any 2007 i presentava deficiències (fibres desgastades, acumulació de granulat en la superfície de joc, enfonsaments a les bandes laterals,...) amb motiu de l'ús intensiu que el camp té al llarg de tot l'any, on es realitzen un elevat nombre d'entrenaments i competicions, partits amistosos, estades esportives, etc. Aquest ús, sumat al fet que la vida mitjana útil d'una gespa artificial per a la pràctica de futbol federat és de 10 anys, feien necessària la renovació que ja s'ha iniciat.

Els treballs substituiran una superfície total de 7.125 m2 corresponents al camp de futbol i als seus perímetres, que inclou un camp longitudinal de futbol 11 de 105 x 65 metres i dos camps transversals de futbol 7. Les primeres tasques consisteixen en el desmuntatge de porteries, banderins de corner i resta d'equipament, que continuarà amb l'enretirada de la gespa, del farciment de cautxú i sorra i de la capa elàstica actuals.

Un cop extrets tots aquests materials, es procedirà a la instal·lació d'una nova capa elàstica que donarà la uniformitat i elasticitat necessàries a tot el camp i a la col·locació de la nova gespa sintètica, d'última generació, amb 45mm d'altura i farcit de sorra i granulat de cautxú, d'acord a les condicions d'homologació FIFA. Per últim, es tornaran a marcar els camps -el longitudinal emprant gespa de color blanc i els transversals traçant línies grogues- i es muntaran les porteries, banderins i equipament de camp.

Es preveu que el projecte, amb un pressupost de 223.303 €, finalitzin a principis d'agost.