06 de juny de 2019
06.06.2019
Vilajuīga

L'associaciķ Amb les teves mans organitza una Festa Solidāria de Vilajuīga

Els beneficis es destinaran en els projectes solidaris que té l'associaciķ al poblat de Kekuta-Kunda, a Gāmbia

06.06.2019 | 13:21
L'associaciķ Amb les teves mans organitza una Festa Solidāria de Vilajuīga

El proper 15 de juny a la tarda, Vilajuïga es vestirà de solidaritat gràcies a l'Associació "Amb les teves mans" i el suport de l'Ajuntament de Vilajuïga i la col·laboració de Dipsalut, Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga i Escoleta Trail Running Cap de Creus.

La jornada solidària serà al pati de l'escola Santiago Ratés de Vilajuïga, i els beneficis es destinaran en els projectes solidaris que té l'associació al poblat de Kekuta-Kunda, a Gàmbia.

Dos dels projectes que es preveuen realitzar són, la instal·lació de faroles d'energia solars per il·luminar els carrers del poblat i la creació d'horts comunals amb bombes que portin aigua per poder regar.

La Festa Solidària començarà a les 17h de la tarda amb l'actuació infantil de Jordi Pacheco, tot seguit hi haurà tallers infantils, percussió africana, exposició de fotografies, paradetes solidàries, concert de música africana i per tancar la festa, actuació de Jaume Ibars, grup de Rumba Catalana.

Un dels plats forts de la Festa Solidaria serà a les 18h, quant es donarà el tret de sortida de la 1ra Marxa Solidària Popular, amb un recorregut de 7km i molt assequible, està pensat perquè tothom pugui participar, des dels més petits fins als més grans, i es podrà fer tan corrent com caminant.

Un dels altres actes a destacar, es el sopar solidari, que serà a partir de les 21h.

Es poden comprar els tiquets del sopar i les inscripcions a la marxa solidària popular a la web www.curses.cat/TEVESMANS2019 o a les oficines de l'Ajuntament de Vilajuïga, fins el 14 de juny.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook