El proper 15 de juny a la tarda, Vilajuïga es vestirà de solidaritat gràcies a l’Associació “Amb les teves mans” i el suport de l’Ajuntament de Vilajuïga i la col·laboració de Dipsalut, Grup Excursionista Capgirell de Vilajuïga i Escoleta Trail Running Cap de Creus.

La jornada solidària serà al pati de l’escola Santiago Ratés de Vilajuïga, i els beneficis es destinaran en els projectes solidaris que té l’associació al poblat de Kekuta-Kunda, a Gàmbia.

Dos dels projectes que es preveuen realitzar són, la instal·lació de faroles d’energia solars per il·luminar els carrers del poblat i la creació d’horts comunals amb bombes que portin aigua per poder regar.

La Festa Solidària començarà a les 17h de la tarda amb l’actuació infantil de Jordi Pacheco, tot seguit hi haurà tallers infantils, percussió africana, exposició de fotografies, paradetes solidàries, concert de música africana i per tancar la festa, actuació de Jaume Ibars, grup de Rumba Catalana.

Un dels plats forts de la Festa Solidaria serà a les 18h, quant es donarà el tret de sortida de la 1ra Marxa Solidària Popular, amb un recorregut de 7km i molt assequible, està pensat perquè tothom pugui participar, des dels més petits fins als més grans, i es podrà fer tan corrent com caminant.

Un dels altres actes a destacar, es el sopar solidari, que serà a partir de les 21h.

Es poden comprar els tiquets del sopar i les inscripcions a la marxa solidària popular a la web www.curses.cat/TEVESMANS2019 o a les oficines de l’Ajuntament de Vilajuïga, fins el 14 de juny.