Una de les principals novetats de la VIII edició de la Fira de la Rosa de Roses és la reubicació en l’espai urbà de les activitats, de manera que ara totes es concentraran en només dues àrees: la Riera Ginjolers i les rodalies del Teatre Municipal.

La intenció és crear un eix de vianants molt clar entre la part alta de la Rambla i el Teatre per concentrar als visitants i que d’aquesta manera ningú es quedi sense gaudir de cap de les activitats.

Pel que fa als espectacles de circ, dansa o màgia, així com la trobada de puntaires, els castellers o els tallers infantils es duran a terme tots a la Rambla Ginjolers entre el dissabte (d’11.30 a 23.30h) i diumenge (d’11 a 19.30h). Mentre que els populars Tastets Gastronòmics i el Mercat d’Artesania, s’instal·laran a la placeta que hi ha davant del Teatre Municipal. Aquest circuit tindrà el seu colofó en creuar les portes del Teatre on es podrà descobrir una espectacular Mostra Floral així com l’exposició de roses, que prepararà l'Associació d’Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat.

La VIIIa edició de Fira de la Rosa se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i repetirà l’exitosa fórmula de celebrar un cap de setmana on es combinen espectacles a peu de carrer gratuïts (teatre, circ, música...) amb una amplia oferta gastronòmica que involucra a molts dels restauradors de la vila, i una espectacular mostra floral. Sense oblidar xerrades, desfilades de pentinats florals, una Holy Party que engunay es farà al passeig, al costat del Monument del Pescador, o un concurs d’Instagram.