El Club Nàutic de l'Escala està duent a terme tasques per millorar les instal·lacions i servei, aprofitant que durant l'hivern hi ha menys tràfic al port. Amb totes les reformes que s'estan gestant, el club té l'objectiu d'iniciar la propera temporada turística oferint als usuaris els millors serveis possibles.

En aquest sentit, l'acció més destacada d'enguany és el manteniment i la millora de les passarel·les O, P, N i M, que són les que s'ubiquen al davant de la Sala Polivalent del Club. Per poder-la dur a terme de la millor manera possible, totes les embarcacions que es troben amarrades en aquesta zona, ja s'han traslladat temporalment a altres amarradors del port esportiu.

Millores integrals al complex

El projecte inclou la substitució del paviment de fusta i la renovació de les torretes d'aigua i llum. D'altra banda, es revisaran els sistemes d'amarrament submergits i s'instal·laran nous números identificadors de les places.

A part de la revisió d'aquestes passarel·les, l'equip de personal del port també dirigirà altres millores com són: la restitució de calats a la bocana de la Clota Petita; la millora de l'enjardinament del Club; pintat d'edificis; optimització de les illes ecològiques per fomentar la correcta gestió dels residus; millora de la cobertura wifi; i l'ampliació de la cobertura de videovigilància. Pel que fa a l'àrea esportiva, també s'adquiriran noves embarcacions per l'Escola de Vela i es fomentaran les trobades socials de vela de creuer i pesca.