Junts per Llançà ha celebrat una trobada amb sopar que ha servit per donar el tret de sortida a la pre-campanya electoral de les properes eleccions municipals del 26 de maig. L'acte, que va omplir el Restaurant del Club Nàutic de Llançà, vam comptar amb l'assistència de l'alcalde de Llançà i Delegat del Govern, Pere Vila, l'alcalde de Borrassà i Diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Roquer, el director dels Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta, el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la cap de llista de Junts per Llançà, Núria Escarpanter.

Durant la seva intervenció, la cap de llista de Junts per Llançà va desgranar alguns dels punts del seu projecte per Llançà. Segons Escarpanter "Els assistents ja van poder conéixer els 5 blocs amb els quals dividiré el meu projecte llançanenc i també vaig explicar alguns dels punts que seran més rellevants del meu programa electoral, sempre partint de la base de la vocació i de l'amor que sento pel meu poble i la seva gent". La candidata a l'alcaldia, també va fer referència a com afronta aquesta pre-campanya, "també els vaig explicar (als assistents al sopar) que a dia d'avui encara estic fent barris i engegaré aviat les sectorials per captar idees que poden ampliar-lo i millorar-lo. Com a cap de llistat per 'Junts per Llançà', dir-vos que em sento molt satisfeta de la pre-campanya que estem duent a terme jo mateixa i la meva gent".

Finalment, la cap de llista ha fet una valoració molt positiva d'aquest acte: "El sopar celebrat el passat divendres va ser un cop d'energia per a mi. Omplir tot el restaurant amb persones a qui els interessava conéixer el projecte de Junts per Llançà és un orgull. M'agradaria arribar a tothom per explicar-li que la nostra opció és i serà la millor sense cap dubte i ho duré a terme amb fonament i sense fer volar coloms. Llançà s'ho mereix!"