17 de gener de 2019
17.01.2019
Figueres

Figueres torna a FITUR per rellançar l'interès dels viatgers cap a la ciutat i la comarca

L'Ajuntament recorda que la darrera vegada que va promocionar-se al certamen internacional de Madrid va ser el 1990

17.01.2019 | 13:22
El regidor Manuel Toro amb personal de Turisme.

L'Ajuntament de Figueres ha confirmat avui el retorn de la ciutat a FITUR, el certamen internacional de turisme que se celebra a Madrid del 23 al 27 de gener,  Figueres serà present en aquesta edició de FITUR "per primera vegada en gairebé 30 anys", segons ha reconegut el propi consistori en un comunicat.

Durant aquestes setmanes prèvies l'Ajuntament de Figueres ja ha organitzat diverses trobades amb organismes i professionals del sector turístic durant la fira, a la qual hi assistirà en representació del Consistori l'alcalde Jordi Masquef.

El regidor de Turisme, Manuel Toro, destaca la importància de recuperar la presència en una fira clau del sector turístic i la segona més important del món. "Com a ciutat turística amb atractius únics i un centre comercial a cel obert, hem de potenciar la presència i la projecció nacional i internacional".  "Figueres i l'Empordà s'han d'entendre com a destinacions turístiques de primer nivell".

L'alcalde Jordi Masquef espera que el retorn de Figueres a FITUR "es mantingui i s'impulsi la presència de la ciutat en tots els espais clau per posar en valor i promocionar tots els atractius turístics dels quals disposem".

En l'última edició, la del 2018, FITUR va comptar amb més de 250.000 visitants, més de 10.000 empreses i organismes participants i 4.648 mitjans de comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent