13 de desembre de 2018
13.12.2018
Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries potencia aquest Nadal les relacions intergeneracionals

S'han fet uns tallers de decoració, dins el Pla Educatiu d'Entorn entre alumnes de les escoles i avis i ŕvies de la residčncia Toribi Duran

13.12.2018 | 09:51
Alumnes i avis i ŕvies a la residčncia Toribi Duran

Castelló d'Empúries comença a preparar el Nadal i per ambientar els carrers del municipi, un any més s'han posat en marxa els tallers de decoració dels arbres de Nadal.  Aquest any, com a novetat, el taller s'ha realitzat a la Residència Toribi Duran amb l'alumnat de cicle superior de primària de les escoles Joana d'Empúries, Ruiz Amado i El Bruel.

Es tracta d'una actuació intergeneracional que s'emmarca dins el Pla Educatiu d'Entorn de Castelló d'Empúries. La gent gran ha realitzat conjuntament una manualitat, que decorarà els arbres de Nadal situats en algunes places del municipi.
Amb aquesta actuació es vol potenciar el contacte entres dues generacions i fomentar la participació de l'alumnat i la gent gran en les festes del municipi.

Han participat a l'activitat uns 150 alumnes de les diferents escoles i 15 avis iàvies, amb el suport dels professionals i voluntaris de la Residència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent