18 de octubre de 2018
18.10.2018
L'Empordà

Campanya de SOS Costa Brava per finançar les despeses jurídiques

L'entitat també vol aconseguir signatures i "pressionar" la Generalitat i els ajuntaments perquè atengui les seves demandes

18.10.2018 | 11:22
El secretari de l'Associació d'Amics de la Natura de Cadaqués, David Tibau, mostrant la zona on es preveu aixecar la nova urbanització

SOS Costa Brava ha llançat una campanya per aconseguir signatures i donatius per finançar els "nyaps urbanístics" que volen aturar. L'entitat també vol "pressionar" la Generalitat i els ajuntaments perquè atenguin les seves demandes. Per això, sota l'etiqueta #SangBrava, han creat set vídeos que mostren la "transformació" que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava. Cada setmana en difondran dos a través de les xarxes socials i en grups de whatsapp amb l'objectiu de fer-los virals. També han elaborat dos àudios que difondran paral·lelament. La plataforma recorda que han presentat recursos a sis dels onze casos que han denunciat i que els costos de tot plegat ronden els 60.000 euros.

L'entitat es va constituir fa dos mesos i mig. Des d'aleshores, han denunciat onze "nyaps urbanístics" a la Costa Brava i en sis d'ells han presentat recursos. La intenció és intentar aturar la resta abans de les festes de Nadal. A hores d'ara, els casos que porten sumen uns 60.000 euros en despeses.

"Perquè la Costa Brava pugui disposar d'un model territorial sostenible, caldrà pressionar amb molta fermesa ajuntaments i la Generalitat", insisteixen. Per això, fan una crida per aconseguir suports a través d'una recollida de signatures al web (www.soscostabrava.cat) i a aconseguir donatius que els ajudin a finançar les despeses jurídiques d'aquests processos.

La campanya que han posat en marxa rep el nom de #SangBrava i compta amb set vídeos que mostren la "transformació" que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava. En difondran dos per setmana a través de les xarxes socials i de grups de whatsapp amb l'objectiu que es facin virals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent