04 de octubre de 2018
04.10.2018

Creen una "caixa de solidaritat" per ajudar Joanjo Bosk, multat per participar en els talls del 3-O

Els diners recaptats es destinaran a la seva defensa i a "la lluita antirepressiva" a la comarca

04.10.2018 | 16:27
El cantant durant la concentració a Figueres el 28 de setembre

Els CDR i Alerta Solidària han creat una "caixa de solidaritat" per recollir fons i ajudar el cantant Joanjo Bosk, a qui Interior a multat amb 1.000 euros per participar en els talls a l'N-II i l'AP-7 a Figueres durant l'aturada de país del 3-O. Els diners es destinaran a fer front a la sanció, a les despeses que es puguin derivar de la seva defesa –tot i que Alerta Solidària ja va anunciar que ho assumia gratuïtament- així com a d'altres casos que pugui sorgir a la comarca. Segons va explicar Bosk, se'l considera "organitzador" de les protestes però ell ho nega i assegura que tot plegat va sorgir de manera espontània. A més, diu que no se'l va identificar i critica que sigui la pròpia Generalitat qui hagi tramitat l'expedient. Divendres passat, unes 200 persones es van concentrar a Figueres per donar-li suport
Amb l'objectiu d'ajudar el cantant Joanjo Bosk, els CDR i Alerta Solidària han impulsat una "caixa de solidaritat". Bosk va rebre fa unes setmanes la notificació d'una multa de 1.000 euros per haver participat en els talls de l'N-II i l'AP-7, a Figueres, el 3-O. El Departament d'Interior el considera "organitzador" de les protestes i per això li imposa la sanció, que el cantant ja ha recorregut.

Bosk admet que va participar-hi però diu que en cap cas va tenir-hi un paper protagonista sinó que tot plegat es va organitzar de manera espontània. A més, critica que en cap moment se l'identifiqués i creu que l'han convertit en "cap de turc" perquè és una persona coneguda a la comarca.

A través de les xarxes socials, els col·lectius implicats han explicat que els diners que es recaptin es destinaran a fer front a la multa, a les despeses que es puguin derivar de la seva defensa –que ha assumit gratuïtament Alerta Solidària- i a d'altres casos que puguin sorgir a la comarca, en el marc de la "lluita antirepressiva". Aquells qui ho vulguin hi poden participar a través del compte ES50 2100 0013 77 0109212889.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent