03 de octubre de 2018
03.10.2018
L'Empordà
La Jonquera

Llum verda al nou parc d'en Lloveras de la Jonquera

El consistori aprova el projecte de renovació d´aquest espai, que incorporarà propostes dels infants de la vila i comptarà amb 6 zones d'activitats

03.10.2018 | 19:13
Llum verda al nou parc d'en Lloveras de la Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera ha aprovat definitivament el projecte de reforma d´en Parc d´en Lloveras, un dels projectes urbanístics més destacats del present mandat, donat així resposta al progressiu procés de degradació que estava patint aquesta important àrea recreativa del municipi.

El projecte que finalment es tirarà endavant és fruit de les propostes formulades per l´alumnat de l´escola Josep Peñuelas del Rio en el marc del Consell d´Infants, que, entre d´altres coses, van proposar construir nous espais per al lleure -com una pista esportiva-; actualitzar els jocs infantils; renovar-ne els accessos i paviments; i instal·lar-hi nou mobiliari urbà.

En aquest sentit, la proposta que va ser elevada a Ple i aprovada pel consistori municipal preveu reorganitzar el parc en 6 zones diferents d´activitat, agrupades per edats:

- Zona de jocs infantils (6-12 anys)
- Zona esportiva (13-20 anys)
- Zona wifi (18-25 anys)
- Zona de pícnic
- Zona d´activitat per a persones grans (60-80 anys)
- Zona de pas amb espais d´estar (per a totes les edats)

L´Ajuntament estima que els treballs, amb un pressupost de 169.998.60 euros, podrien estar finalitzats en 10 setmanes. "Aquest parc emblemàtic necessitava una renovació; la nostra voluntat és convertir el recinte en un veritable espai neuràlgic de trobada, joc i oci a l´aire lliure. I gràcies a la implicació del Consell d´Infants, hem aprovat un projecte que s´adequa bé a les necessitats reals de la gent", explica Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent