06 de setembre de 2018
06.09.2018
Figueres

Remodelen el govern del Consell Comarcal

També hi ha noves incorporacions a la junta de govern

06.09.2018 | 13:35

La presidenta del Consell Comarcal de l´Alt Empordà, Montse Mindan, ha signat els decrets que configuren la nova estructura de la institució, després del relleu produït a la presidència i a la vicepresidència primera i de l´entrada de dos nous consellers comarcals. El nou govern ja ha celebrat les seves primeres reunions de Junta de Govern i de Consell de Presidència i es visualitzarà definitivament en el proper ple ordinari, previst pel dia 25 de setembre. La presidenta també ha informat la resta de grups polítics comarcals, a través de la junta de portaveus, de tots aquests canvis.

L´estructura del govern manté les quatre vicepresidències, que tenen al seu càrrec cadascuna de les grans àrees amb les quals està dividit l´organigrama administratiu de la institució. La presidenta Montse Mindant està al capdavant de presidència; el vicepresident primer Josep Maria Cervera s'ocupa de Territori i Relacions Institucionals; la vicepresidenta segona Sònia Martínez és la responsable d'Ensenyament i Cultura; el socialista Pere Casellas és vicepresident tercer a l'àrea d'atenció a les persones i el vicepresident quart és l'Alfons VIla al capdavant de Promoció Econòmica.

Els consellers comarcals Joan Cano i Manel Toro s´incorporen a la Junta de Govern. D´altra banda, els consellers comarcals Agustí Badosa i Esteve Gironès s´incorporen al Consell de Presidència.

En relació al nou organigrama del govern comarcal, Montse Mindan ha assenyalat que "el relleu de Ferran Roquer i de Quim Felip, fins el mes passat president i vicepresident primer del Consell, ha comportat aquesta remodelació que afecta les persones, però no pas la nostra acció política. Ja vaig deixar clar en la meva presa de possessió que hi haurà una continuïtat en les línies bàsiques del govern comarcal. És evident, però, que el relleu de les persones i la redistribució de les àrees comportarà algunes variables, que s´aniran visualitzant en les properes setmanes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent