18 de maig de 2018
18.05.2018
40 Años
40 Años
Figueres

L'advocat de Carles Puigdemont fa una xerrada a Figueres

L'acte porta per títol «La judicialització de la política i la divisió de poders» i se celebra aquest 18 de maig a Las Vegas

20.05.2018 | 10:13
Jaume Alonso-Cuevillas.

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, fa una xerrada aquest divendres, 18 de maig, a Las Vegas, a les vuit del vespre, titulada La judicialització de la política i la divisió de poders. En l'acte, estarà acompanyat pel degà del Col·legi d´Advocats de Figueres, Joan Ramon Puig. Jaume Alonso-Cuevillas és economista, a més d'advocat, i s'ha especialitzat en temes processals i concursals. Va ser degà del Col·legi d'Advocats de Barcelona, president del Consell de l'Advocacia Catalana i president de la Federació Europea del Col·legi d'Advocats.

El 2015, va rebre el Premi Fer­ran Termes (atorgat per la Sindicatura de Comptes de Catalunya, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Associació Catalana de Comptabilitat, entre altres) pel seu treball Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en el context europeu: Anàlisi comparativa i propostes de millora.

Darrerament, Jaume Alonso-Cuevillas ha adquirit notorietat com a lletrat de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, i diu d'ell que "es troba en una situació insòlita i anòmala, que no pot definir-se amb una paraula".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema