Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilamalla

Vilamalla habilitarà un local social per al Pont del Príncep

La reforma de l'edifici Sant Gil serà una sala polivalent per al barri

Vilamalla habilitarà un local social per al Pont del PríncepEMPORDA.INFO

L’Ajuntament de Vilamalla invertirà uns 140.000 euros en un projecte bàsic i executiu de distribució interior de local i arranjament de l’àmbit exterior, a la zona residencial del Pont del Príncep. L’objectiu d’aquest projecte és la reforma de la planta baixa de l’edifici Sant Gil, situat al carrer dels Pirineus, per a la seva distribució interior, ja que es tracta d’un espai totalment buit, diàfan, on únicament hi ha els pilars estructurals, la solera de formigó i els tancaments mitgers amb l’edificació veïna, el pati interior de l’edifici i el tancament amb l’entrada principal al conjunt dels habitatges de l’edifici.

Així, la propietat vol distribuir la planta baixa per tal d’adaptar-la i ubicar-hi un punt d’informació i lectura per una banda, i una sala polivalent per l’altra, inicialment destinada a espai per acollir activitats per a la gent gran del municipi. D’aquesta manera, es dotarà aquest sector de la zona residencial del Pont del Príncep de Vilamalla amb un local per a la gent gran.

Millores als aparcaments

Les obres a la zona exterior d’aquest àmbit, es realitzen per tal de reorganitzar l’aparcament de vehicles, que actualment aparquen a banda i banda del carrer dels Pirineus, fent que les maniobres per entrada i sortida dels garatges particulars dels habitatges siguin dificultoses. D’aquesta manera, reubicant els aparcament de la banda del local objecte d’aquest projecte, s’aconseguirà millorar la circulació i mobilitat en aquest tram de carrer.

Prem per veure més contingut per a tu