13 de febrer de 2018
13.02.2018
40 Años
40 Años
Figueres

Ciutadans denuncia un pacte de silenci sobre el sector oest de Figueres

El portaveu municipal, Héctor Amelló, recorda que "el pla de xoc" ja el va demanar el juny

13.02.2018 | 15:24

"El que volen a Figueres no és un pacte de ciutat sinó un pacte de silenci sobre el sector oest perquè ningú pugui dir que el govern no està fent res". Així de contundent s'ha mostrat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, després que l'equip de govern i alguns grups de l'oposició l'hagin acusat de trencar el pacte de silenci en demanar millores per als barris del sector.

El portaveu taronja ha recordat que el passat mes de juny "vam presentar exactament la mateixa moció i ningú ho va criticar". "Quina diferència hi ha entre el juny i ara? Potser que Cs ha guanyat les eleccions del 21 de desembre i també ha quedat primer a Figueres?" s'ha preguntat el regidor.

Amelló ha recordat que si ha tornat a presentar aquesta moció sol·licitant millores en seguretat a la zona oest és perquè durant l'estiu no es va poder tramitar doncs "els separatistes van tancar el Parlament" i ara "s'ha de tornar a iniciar el procediment perquè entri en comissió". A més, ha retret al govern que "durant 8 mesos no ha fet res, ni tan sols el regidor delegat del barri de Sant Joan ha fet una reunió amb la resta de grups".

"On està el compromís de la Generalitat per fer patrulles conjuntes amb la Guàrdia Urbana? On està el compromís perquè els Mossos tinguin competències dins la ciutat com es va comprometre l'alcaldessa? On està l'auditoria energètica de les línies elèctriques de la zona oest? I els compromisos amb els veïns? I els compromisos sobre la zona oest que va proposar Cs i es van aprovar en ple? s'ha preguntat Amelló abans d'afegir que està obert a firmar un pacte de ciutat però que serà "molt exigent". Finalment, ha recordat que "si no fos per Cs a Figueres no es parlarien d'aquests problemes" i per aquesta raó ha insistit en esmentar que "seguirem treballant pels ciutadans de Figueres encara que al govern no li agradi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema