12 de juny de 2017
12.06.2017
40 Años
40 Años
Selectivitat

Un total de 2.808 alumnes gironins comencen els exàmens de la selectivitat aquest dimarts

Les proves arrencaran a primera hora del matí amb l'examen de Llengua castellana i literatura

12.06.2017 | 20:21

Un total de 2.808 alumnes gironins començaran les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) aquest dimarts amb l'examen de Llengua castellana i literatura i s'allargaran fins dijous. D'aquests, 2.151 s'examinaran als centres de la UdG a Girona (set d'ells provinents de l'Institut Obert de Catalunya), 227 més ho faran a Olot i 430 a Figueres. Es tracta d'una xifra lleugerament inferior a la registrada l'any passat, quan es van examinar 2.905 estudiants. Els alumnes podran consultar els resultats a partir del 28 de juny i els terminis de sol·licitud de revisió i reclamació tindran lloc del 28 al 30 de juny.

Més de 2.800 alumnes iniciaran aquest dimarts els exàmens de selectivitat. La majoria ho faran a les instal·lacions de la Universitat de Girona. També se'n faran a Olot (227) i Figueres (430). Enguany, hi haurà menys estudiants que realitzaran les proves d'accés a la universitat i que avaluen els coneixements adquirits durant el Batxillerat. L'any passat ho van fer 2.905 alumnes, 2.239 dels quals es van examinar a la UdG, 245 a Olot i 404 a Figueres.

La jornada s'iniciarà a les nou del matí (prèvia comprovació de dades de l'alumnat) amb l'examen de Llengua Castellana i literatura. Les proves continuaran amb el de Llengua Catalana i literatura i Anàlisi Musical, Economia de l'empresa o Química (segons la modalitat). A la tarda, serà el torn dels exàmens de Dibuix tècnic i Literatura castellana.

Les proves continuaran dimecres Història i Història de la Filosofia. A mig matí, es faran les de Llengua estrangera i al migdia, les de Ciències de la terra i del medi ambient, Disseny i Matemàtiques aplicades a les ciència socials. A partir de les quatre de la tarda i fins a dos quarts de sis, els alumnes s'examinaran d'Electrotècnia, Història de l'art i Història i fonaments de les arts.

El dijous, el darrer dia, es faran les proves de Física i Geografia, a primera hora del matí. Dibuix artístic, Llatí i Matemàtiques es realitzaran des de les onze fins a dos quarts d'una del migdia. Després de dinar, els estudiants hauran de respondre a les proves de Biologia, Cultura Audiovisual i Grec. Finalment, a la tarda, es faran els exàmens de Literatura catalana i Tecnologia industrial.

Els estudiants podran consultar els resultats de les proves i la nota aconseguida el proper 28 de juny a través d'Internet. Des d'aquell mateix dia i fins al 30 de juny podran sol·licitar revisions i fer reclamacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema