Segueix-nos a les xarxes socials:

Turisme

Onze càmpings gironins, distingits per la Generalitat per la seva excel·lència ambiental

Aquests allotjaments contribueixen a la transició vers una economia circular, adoptant sistemes voluntaris de gestió ambiental i ecoetiquetatge

Onze càmpings gironins, distingits per la Generalitat per la seva excel·lència ambientalEMPORDA.INFO

Onze càmpings de les comarques gironines han estat distingits per la Generalitat pel seu respecte al Medi Ambient i la seva excel·lència en aquest camp. Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, han lliurat al càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar, al Laguna de Castelló d’Empúries, al Salatà de Roses, a la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, al Valldaro de Platja d’Aro, a l’Interpals de Pals i a l’Àmfora de Sant Pere Pescador del certificat del sistema comunitari de gestió i auditoria ambientals EMAS, i a Cala Gogó de Calonge, Las Palmeras de Sant Pere Pescador, Les Medes de l’Estartit i el Molí Serradell de Campdevànol, el Distintiu de garantia de Qualitat Ambiental. L’acte, que es va dur a terme dilluns a Barcelona, s’emmarca en la celebració de l’Any del Turisme Sostenible i de la Green Week europea, centrada aquest any en l’ocupació verda.

A tot Catalunya, s’han distingit 20 càmpings i un total de 100 establiments. Aquests allotjaments contribueixen a la transició vers una economia circular, adoptant sistemes voluntaris de gestió ambiental i ecoetiquetatge.

Prem per veure més contingut per a tu