31 de maig de 2017
31.05.2017
Societat

Dos empordanesos engeguen un servei d'acompanyament a les famílies per internet

La pedagoga Lourdes Iglesias i l'educador social Joan Molinet, de la cooperativa Suara, impulsen un servei per millorar la qualitat de vida de les famílies

31.05.2017 | 16:02
Lourdes Iglesias i Joan Molinet

Els empordanesos Lourdes Iglesias i Joan Molinet han posat en marxa el servei d'assessorament familiar a distància de Parentalis, una plataforma online adreçada a les famílies i impulsada per Suara Cooperativa.

Aquest servei, totalment confidencial i privat, ofereix consultes a través de telèfon i de videoconferència amb l'objectiu de brindar suport en els conflictes i les petites disputes que formen part del dia a dia de la família i de la seva convivència.

El projecte neix per donar resposta a aquelles famílies que tenen dubtes en l'educació dels fills i filles, que volen millorar les relacions familiars, resoldre els conflictes, millorar la comunicació i la comprensió dels fills i filles, rebaixar el neguit que mares, pares i fills poden patir, conèixer noves maneres d'enfocar les rebequeries o de posar límits, i tenir noves eines per saber reaccionar davant situacions imprevistes.

"Davant aquestes situacions, no existeix cap recepta que solucioni les dificultats familiars -apunta Joan Molinet, terapeuta familiar, educador social i responsable del projecte-, sinó que cada família és única i a cada família li funciona alguna cosa diferent. El servei d'assessorament familiar de Parentalis neix per ajudar cada família a trobar noves possibilitats i maneres de fer en la criança dels seus fills i filles, utilitzant els recursos i habilitats que la pròpia família ja té però dels que, en ocasions, no n'és conscient".

És natural que en la criança puguin aparèixer necessitats i preocupacions diverses. L'assessorament de Parentalis pretén poder oferir propostes o recursos educatius per ajudar a afrontar els petits reptes de la criança. Posa les noves tecnologies al servei de la pedagogia, l'educació social i la teràpia familiar. Un equip d'experts us escoltaran i us acompanyaran des de la professionalitat, el respecte i la confiança, per oferir-vos una atenció individualitzada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook