28 de abril de 2017
28.04.2017
40 Años
40 Años
Roses

L'escola Montserrat Vayreda estarà disponible per al curs escolar 2017-2018

Ja han finalitzat els treballs sobre els fonaments i l'estructura principal

28.04.2017 | 13:35
L'escola Montserrat Vayreda estarà disponible per al curs escolar 2017-2018

Les obres de construcció de l'escola Montserrat Vayreda de Roses, iniciades el maig de 2016, continuen avançant. Aquesta setmana ha tingut lloc una visita d'obres, on a més de comprovar l'estat d´execució de les obres, representants de la pròpia escola,

La visita ha permès la comprovació de la marxa dels treballs, que en els moment actual té completament finalitzats els fonaments i l'estructura principal, així com les parets de tancament exteriors i els paviments interiors. La coberta està gairebé acabada, mentre que avancen també les obres de distribució interior d´aules i resta de dependències i les instal·lacions interiors de calefacció, electricitat, telefonia, aigua, gas, telecomunicacions i audiovisuals.

Pel que fa a la urbanització exterior, aquesta està ja molt avançada, i en les properes setmanes es completaran els treballs per al condicionament de la pista, grades i patis exteriors, així com la col·locació de reixat metàl·lic sobre els tancaments perimetrals ja realitzats.

Generalitat i Ajuntament, han establert la coordinació necessària per a la finalització de les obres i per al trasllat al nou equipament. Així, durant el proper mes de juny tindrà lloc una reunió on es marcarà l'ordre i es temporalitzaran les diferents actuacions a emprendre per cada administració per garantir uns correctes acabament d'obres i trasllat del material de l'escola al nou equipament.

La nova escola constarà de 3.300 metres quadrats construïts en dos nivells. La planta baixa allotjarà l'espai destinat a aules, lavabos, magatzems, despatxos i sales destinades a administració i professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. El nivell inferior estarà destinat a gimnàs i vestidors. El conjunt comptarà també amb porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook