Segueix-nos a les xarxes socials:

Albanyà

Albanyà acollirà les primeres jornades Conviure amb Capacitats

Se celebraran del 7 al 9 d'abril al càmping Bassegoda Park i al municipi

Albanyà acollirà les primeres jornades Conviure amb CapacitatsMARC TESTART

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha acollit, aquest dijous, la presentació de les primeres jornades “Conviure amb capacitats”, que se celebraran del 7 al 9 d'abril, al municipi d'Albanyà. Aquestes jornades neixen fruit de la necessitat d’encabir, a les comarques gironines, un punt de trobada anual per tractar les capacitats (que no discapacitats) de les persones des d’una perspectiva constructiva i integradora.

Les jornades es vertebraran a partir d’històries vitals de superació, per difondre la capacitat de resiliència de l’ésser humà a partir de casos concrets que han hagut d’afrontar diferents handicaps en les seves vides i han aconseguit superar-los en escreix. Aquestes ponències s'intercalaran amb tallers, jocs i activitats de lleure.

“Conviure amb capacitats” són unes jornades amb un marcat caràcter social, per la qual cosa la seva assistència és totalment gratuïta, i el càmping Bassegoda Park es compromet a donar un 20% de l’import de les pernoctes a una associació convidada, en aquest cas, l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics.

Prem per veure més contingut per a tu