08 de març de 2017
08.03.2017
Figueres

Concentració dels bombers a Figueres amb motiu de la festivitat del seu patró

Coincideix amb l'acte de lliurament de condecoracions, que presideix Carles Puigdemont

08.03.2017 | 13:05
El 10 de març se celebra la festa patronal dels Bombers.
Aquest divendres, 10 de març, amb motiu de la festivitat del patró de bombers, se celebra a Figueres el lliurament de medalles. L'acte és previst que concentri, a les 11.00 hores, a la plaça Josep de Pla (Teatre Municipal El Jardí) bombers vinguts d'arreu de Catalunya per donar suport als bombers condecorats i als companys de Figueres.

El sindicat UGT ha fet públic un comunicat en què explica que cal compartir aquesta data tan assenyalada amb les autoritats, per recordant-los que "el reconeixement al servei prestat es fa des del respecte als treballadors i a les seves condicions laborals, millorant la seva seguretat, establint una carrera professional, complint els compromisos adquirits i racionalitzant i optimitzant la despesa". En el comunicat, llancen una crítica: "Que deixin de posar-se medalles i es posin a treballar."

 
" Ja és hora que els nostres esforços tinguin ressò i que sàpiguen que la lluita continua, que no ens resignem i que vendrem cara la nostra dignitat", conclouen.

En la concentració, també és prevista la participació de representants de l'APE (Aliança contra la Pobresa Energètica) i la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), 

 
El Jardí de Figueres acull la celebració i el lliurament de medalles, a les 11.00 hores, amb l'assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook