15 de desembre de 2016
15.12.2016
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

Joves de Castelló d'Empúries escolten ofertes universitàries

Alumnes de l'INS Castelló van participar al Fapel University Day Girona al Palau de Congressos

15.12.2016 | 14:05
Uns set-cents joves van participar a l´acte

Alumnes de 4rt d'ESO i de Batxillerat de l'INS Castelló de Castelló d'Empúries van assistir a la primera edició del Fapel University Day Girona, celebrat a principis de desembre al Palau de Congressos de Girona. Els joves van participar-hi per escoltar l'oferta formativa d'una quinzena d´universitats nacionals i internacionals. Junt amb aquests joves castellonins també van assistir altres estudiants procedents de l'Escola Vedruna Girona; Institut de Cassà de la Selva; Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí; Petit Plançó Olot; Cor de Maria (Blanes); Saint George School (Fornells de la Selva); Fedac de Salt; Institut Pla de l'Estany (Banyoles); Escola les Alzines i Fedac de Sant Narcís.

Organitzada per Fapel (Federació d´Associacions de Mares i Pares d´Escoles Lliures de Catalunya), integrada per més de 650 centres escolars, el Fapel University Day té per objectiu despertar la vocació per la formació continuada, cada vegada més rellevant per a l´assoliment dels objectius professionals. En aquesta ocasió, els estudiants s´han pogut informar, de manera personalitzada, sobre les ofertes educatives de les universitats assistents, així com sobre els programes d´ajudes i beques, plans d'estudis, acords internacionals, sortides professionals, notes de tall, etc., de la mà d´universitats d´excel·lència nacionals i internacionals, segons el Ranking Web d´universitats

La jornada s'ha organitzat en dos espais simultanis. Per una banda, diferents sales de conferències, en les quals les universitats han disposat d´uns minuts per poder fer una breu presentació del seu centre i dels seus programes d´estudis i beques. D´altra banda, s'ha organitzat un espai per acollir una fira universitària, en què les universitats han disposat els seus estands per poder atendre personalment als estudiants, escoles i famílies interessades i, així, poder explicar amb més detall els seus programes d´estudis i resoldre possibles dubtes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema