12 de abril de 2016
12.04.2016
Emprenedoria

Els Premis Emprenedors gairebé han doblat les candidatures

Els instituts augmenten la participació en aquesta convocatòria, que es lliuren aquest divendres a l'auditori dels Caputxins de Figueres

12.04.2016 | 17:18
Els candidats als premis Emprenedors 2016

L´organització de la vuitena edició dels Premis Emprenedors de l´Alt Empordà donarà a conèixer els seus guanyadors, aquest divendres dia 15 d´abril, en un acte que se celebrarà al Convent dels Caputxins. Els premis estan impulsats per l´Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l´Alt Empordà, l´AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), Fòrum Imagina i el Setmanari de l´Alt Empordà, amb la col·laboració de Catalunya Emprèn i la Diputació de Girona, amb l´objectiu de promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les candidatures.
A través d´aquests guardons, es pretén posar en relleu iniciatives empresarials que acaben sent eines de dinamització de l´activitat socioeconòmica de la comarca i de creació de llocs de treball.

Les novetats
En aquesta vuitena edició dels Premis Emprenedors, destaca, que gairebé s´ha doblat el nombre de candidatures presentades, passant de cinc a nou, mentre que també hi ha el notable increment de participació dels instituts de la comarca, que han mostrat la seva aposta per l´emprenedoria, amb la contribució del Servei Educatiu de l´Alt Empordà. Els organitzadors del certamen expressen la seva esperança amb aquesta dada, que s´afegeix a la qualitat dels projectes presentats pels estudiants de secundària.

Quatre categories
Els guardons que es concedeixen enguany es distribueixen en quatre categories: El Premi Jove Empresari, que distingeix l´empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, per al projecte d´empresa més viable, innovador i amb un potencial més gran de creixement –amb nou candidatures finalistes que apareixen en aquesta mateixa doble pàgina–; el Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees més creatives que disse­nyen estudiants dels instituts de la comarca (ESO, Cicles Formatius i Batxillerat) i els joves menors de 20 anys, i, finalment, el premi a la Innovació, com a reconeixement a aquella empresa que hagi estat capaç d´innovar en producte, servei o processos.
Com a espai de trobada per lliurar els premis, s´ha tornat a escollir l´auditori del Convent dels Caputxins de Figueres, estrenat l´any passat. Divendres que ve, a partir de les 12 del migdia, es farà públic el veredicte del jurat, el qual està format per representants de l´AJEG, de l´Ajuntament de Figueres, del Consell Comarcal de l´Alt Empordà, del Fòrum Imagina i del Setmanari de l´Alt Empordà, i, a més, hi participen quatre empresaris i professionals de prestigi reconegut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema