L'històric hotel Nieves Mar de l'Escala ha estat tancat pels seus propietaris, per raons familiars. L'establiment, situat a primera línia de mar davant del passeig, era un dels més importants del municipi en el sector d'allotjament i restauració.

La notícia ha estat donada a conèixer pel Canal 10 i Ràdio l'Escala i ha causat un fort impacte en la població. Segons explica el mateix establiment en la seva pàgina web, encara activa, els orígens de l'Hotel Nieves Mar es remunten a la Bodega Can Gelada, al carrer del Port, inaugurat el 1916 per Nieves Suñer i Josep Ballester, besavis dels actuals propietaris, per a vendre la seva producció de vi.

Davant la demanda dels pescadors de la zona, es converteix primer en taverna oferint la cuina de la senyora Nieves i més tard en fonda, la Fonda Nieves. L'establiment actual, regentat per la Roser i en Martí Ballester, es construeix el 1976 sobre les antigues vinyes, propietat de la família, per adaptar-se a la transformació que pateix l'Escala d'un poble de pescadors a destí turístic.

L´Hotel disposava de 75 habitacions renovades l'any 2005, totalment equipades amb terrassa amb vistes al Mar Mediterrani, a la piscina i amb jardí.

El tancament s'ha produït quan l'establiment ja havia donat per acabada la temporada turística del 2015.