Endesa ha finalitzat recentment els treballs d´estesa d´una línia de baixa tensió a Castelló d´Empúries, a l´Alt Empordà, amb l´objectiu de fer-la més segura i garantir un millor servei.

La intervenció ha consistit en la instal·lació d´una nova línia de baixa tensió. El nou tram, de 170 metres de longitud, és cable subterrani que transcorre, en la seva major part, per la vorera del carrer Puigmal fins al Carrer Francolí, de la urbanització Empuriabrava. En concret, es tracta d´una zona on les segones residències i els establiments comercials han anant augmentant amb el pas dels anys i, per tant, la demanda elèctrica.

L´actuació ha suposat una inversió de prop de 15.000, aportats íntegrament per la Companyia, té l´objectiu d´enfortir la xarxa elèctrica de baixa tensió de la zona i evitar possibles situacions de sobretensions i sobrecàrregues. Amb aquesta nova línia es millora la qualitat del subministrament elèctric a més de 850 clients del municipi.

Aquests treballs formen part del conjunt d´actuacions que Endesa desenvolupa a la comarca de l´Alt Empordà per tal d´assegurar un servei elèctric de qualitat a tots els seus clients.