Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

L'Escala dóna la benvinguda als reforços policials d'estiu

Durant la festa patronal, que s'ha celebrat aquest divendres

L'Escala dóna la benvinguda als reforços policials d'estiuAJUNTAMENT DE L'ESCALA

La Policia Local de l'Escala ha celebrat aquest divendres la festa patronal, que s'aprofita també per donar la benvinguda als agents del reforç d'estiu, amb què s'arriba a una plantilla de 34 persones. En aquest sentit, per a aquests mesos d'estiu es contracten set agents més.

Aquesta és l'única ocasió durant l'any en què es reuneix tot el personal dels diferents torns i s'ha aprofitat per fer la presentació formal del nou regidor de Governació, Robert Figueras, el qual ha agraït "la tasca que està fent la policia local, a la que encoratjo a mantenir i, si pot ser, millorar tot el que ja s'està fent".

En la mateixa línia s'ha expressat l'alcalde, Víctor Puga: "Tenim una molt bona policia, compromesa amb els valors de la convivència i el civisma i adaptada als nous reptes". Puga també ha remarcat que "les estadístiques demostren que els darrers anys hi ha hagut una reducció sostinguda dels fets delictius" i que en aquest fet hi ha tingut molta importància la coordinació entre els diferents cossos de seguretat. Com un objectiu per als propers anys ha apuntat un millor espai i ubicació per a la comissaria conjunta de Policia Local i Mossos d'Esquadra.

El cap de la Policia Local, Ramon Pérez, també ha agraït la implicació dels agents del cos i ha remarcat que en el darrer any s'han fet més de 12.000 serveis: "Us encoratjo a seguir treballant de la mateixa manera per tal que els ciutadans i ciutadanes de l'Escala, així com tots aquells que ens visiten, continuïn confiant en la seva Policia Local".

Durant l'acte, que s'ha celebrat al Museu de l'Anxova i de la Sal, també s'ha fet una felicitació pública a una desena de components de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el cos de Protecció Civil, per la tasca que han desenvolupat el darrer any.

Prem per veure més contingut per a tu