La Policia Local de la Jonquera ha suprimit el servei nocturn per falta de personal. Tres baixes ­ -dues per malaltia de llarga durada i una altra d´un agent que està a l´Escola de Policia de Catalunya- han fet replantejar els torns, que fins ara eren de dotze hores -de 7.00 a 19.00 i de 19.00 a 7.00-. D´un equip de dotze agents i dos caporals s´ha passat a nou agents i dos caporals, que ara fan torns de vuit hores -de 6.00 a 14.00 i de 14.00 a 22.00-, amb l´objectiu que els serveis funcionin millor, com explica l´alcaldessa, Sònia Martínez.

Ella mateixa diu que les funcions de la Policia Local es desenvolupen principalment en horari comercial i que, cobrint el tram de les 6 del matí a les 10 de la nit, la vigilància quan els comerços estan oberts està assegurada.

També comenta que, malgrat la mesura de suprimir el servei nocturn de la Policia Local, les nits a la Jonquera no estan desateses, tenint en compte que hi ha els Mossos d´Esquadra permanentment i també els dos cossos policials estatals, la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia, amb les seves respectives competències.

Podeu llegir més informació a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.