El pont de Tots Sants ha acabat aquest diumenge sense cap víctima mortal a les carreteres catalanes, segons el balanç oficial del Servei Català de Trànsit (SCT). Pel que fa a la mobilitat de retorn, les aturades d'aquest diumenge han començat a partir de les onze del matí. Concretament, hi ha hagut 13 km de retencions a l'N-340 entre Torredembarra i Coma-ruga en sentit nord i 10 km a la C-55 a Castellbell i el Vilar en sentit sud. La C-14 ha acumulat fins a 8 km de cues a Organyà i 3 km a Ponts, en sentit sud, mentre la C-17 ha registrat 7 km de retencions a Granollers en sentit Barcelona, a més de 2 km a Ripoll i a Tagamanent. També hi ha hagut 7 km de cues a l'AP-7 sud, al Papiol, en direcció Barcelona.

De fet, a l'AP-7 sud també s'han produït 5 km d'aturades a Subirats i a Santa Margarida i els Monjos, a més de 4 km al Vendrell. Així mateix, a l'AP-7 nord hi ha hagut 8 km de retencions a la Roca del Vallès en sentit sud, 4 km a Maçanet de la Selva i 2 km Sant Celoni.

L'A-2 ha registrat fins a 14 km de cues a Esparreguera, 11 km a Vilagrassa, 5 km a Bellpuig, 4 km a Jorba, 3 km a Cervera i 2 km a Pallejà en direcció Barcelona. A banda, també hi ha hagut 10 km d'aturades a la C-16 a la Nou de Berguedà, així com 4 km a Berga, en sentit sud, i a Castellbell i el Vilar, en sentit Barcelona, a més de 3 km a Urús.

Altres retencions importants s'han produït a la C-32, amb 5 km de cues a Sant Boi de Llobregat d'entrada a Barcelona, i a l'N-II a Vidreres, alhora que s'han registrat 3 km de retencions a l'N-260 a Ribes de Freser en sentit Barcelona, a la C-35 a Sant Celoni, a l'A-7 a Cambrils en sentit nord i a l'N-420 a Gandesa fins a enllaçar amb la C-43.