El període de preinscripció dels ensenyaments obligatoris (segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria) del curs vinent comença avui i es podrà dur a terme fins el 9 d'abril. Per als ensenyaments postobligatoris, la preinscripció, que per primera vegada es podrà fer telemàticament, es podrà realitzar del 14 al 21 de maig en el cas de batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, i, del 29 de maig al 5 de juny, en el cas dels cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.

El principal canvi en la preinscripció és que s'elimina la puntuació per malaltia crònica que afecta el sistema digestiu, endocrí o metabòlic i la puntuació per a pare, mare, tutors o germans exalumnes que han estat escolaritzats al centre.

El curs 2019-2020 començarà el 12 de setembre pels principals ensenyaments, excepte al grau superior que ho farà el 18 de setembre i a les escoles oficials d’idiomes que serà el 26.

Matriculació

Els alumnes de segon cicle d'educació infantil, primària i ESO podran formalitzar la matrícula del 20 al 26 de juny, excepte per 2n, 3r, i 4t d'ESO que ho podran fer entre el 27 de juny i el 3 de juliol. Els alumnes de batxillerat podran fer la matrícula del 9 al 15 de juliol -els pendents de l'avaluació de setembre, del 6 al 10 de setembre-, així com els dels cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny -els d’FP de la 2a fase d'admissió, del 9 i 10 de setembre-, i, els dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny, del 18 al 23 de juliol.

Més informació del calendari de preinscripció i matrícula per la resta d'ensenyaments a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/