Un accident d'un comboi del Trambesòs ocorregut cap a les 8:45 hores a l'estació de Sant Adrià (Barcelonès), ha provocat quatre ferits, entre ells la conductora del tramvia, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

La conductora del comboi ha quedat atrapada en xocar violentament el vehicle contra el límit existent al final de la línia T4, cosa que ha provocat el descarrilament de la unitat.

Els Bombers de la Generalitat ja han pogut alliberar la treballadora, que ha estat traslladada en ambulància fins a un centre hospitalari, segons les mateixes fonts.

També han quedat ferides tres persones més que, segons el primer diagnòstic, pateixen lesions de caràcter lleu, encara que dues d'elles també han estat derivades cap a centres sanitaris.

Al lloc de l'accident, en què només s'ha vist implicat aquest vehicle, han acudit cinc dotacions dels Bombers, al costat d'altres equips d'emergència, sanitaris i la Policia Local.

Els responsables del TRAM Barcelona investiguen les causes de l'accident i els motius pels quals el tramvia no ha frenat quan ha arribat al final de la línia T4, que es troba al costat de l'estació de trens de Rodalia de Sant Adrià de Besòs.

A conseqüència de l'accident no hi ha servei entre les estacions de Sant Adrià i Maresme de la línia T4 i tampoc hi ha servei en la línia T6.