13 de octubre de 2018
13.10.2018

L'huracÓ Leslie podria generar fortes pluges a Catalunya diumenge i dilluns

El Servei Meteorol˛gic de Catalunya ha emŔs avisos de Situaciˇ Meteorol˛gica de Perill per intensitat de pluja i per estat del mar

13.10.2018 | 17:20
Traject˛ria de l'huracÓ Leslie

L'huracà Leslie, que actualment està al nord de les Illes Canàries, podria afectar la península ibèrica des d'avui fins a dilluns i causar fortes pluges en diferents punts de Catalunya entre diumenge que ve i dilluns.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat en un comunicat que el Leslie perdria la categoria de cicló tropical abans de tocar terra a Portugal i que arribaria a Catalunya molt més debilitat, en forma de depressió postropical.

Malgrat això, adverteix que entre diumenge 14 i el dilluns 15 d'octubre "es podran produir precipitacions d'intensitat forta al litoral, el prelitoral i en altres sectors de l'oest i del centre" de Catalunya.

A més, aquestes precipitacions "aniran acompanyades de tempesta, així com de ratxes de vent fort i de calamarsa de manera local".

Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos de Situació Meteorològica de Perill per intensitat de pluja i per estat del mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook