21 de setembre de 2018
21.09.2018

Reivindiquen Pasqual Maragall com un polític «transversalment estimat»

Ada Colau, Miquel Iceta, Xavier Trias i José Montilla assisteixen a un homenatge a l'expresident de la Generalitat

21.09.2018 | 06:30
Nombrosos polítics van assistir a l'homenatge.

Desenes de personalitats de l'àmbit polític, social i cultural van homenatjar Pasqual Maragall en un acte a Barcelona amb motiu del Xè aniversari de la fundació que porta el seu nom i lluita contra l'Alzheimer, en el qual van reivindicar el que va ser alcalde de Barcelona i president de la Generalitat com una persona «transversalment estimada», tal com ho va descriure l'actor Queco Novell.

El conseller d'Acció Exterior de la Generalitat i germà de Pasqual, Ernest Maragall, va assistir a l'acte, al costat de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el líder del PSC, Miquel Iceta, i polítics com Joan Clos, Xavier Trias, José Montilla, Gerardo Pisarello, Montserrat Tura, Pere Navarro, Joan Coscubiela i Narcís Serra, així com la dona de Pasqual Maragall, Diana Garrigosa.

Novell va destacar l'admiració i simpatia com a factor comú dels testimoniatges d'anècdotes sobre el polític que 40 amics, entre persones conegudes i anònimes, han aportat en el llibre solidari Records (RBA). El director de la fundació, Jordi Camí, va explicar que estan «molt feliços d'haver fet aquesta travessia de deu anys», després que naixés durant la crisi, i que es mantenen en la lluita.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook