16 de setembre de 2018
16.09.2018

Troben morts a la Catalunya Nord un nen i el seu pare en un cotxe al fons d'un barranc

La mare havia denunciat a Sabadell que la seva exparella no havia entregat el menor de 6 anys

16.09.2018 | 06:30

Un nen de 6 anys de Sabadell i el seu pare van morir a la Catalunya Nord després que el vehicle on anaven es precipités per un barranc proper a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda. La mare va denunciar divendres davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella no li havia entregat el fill, que tenien en custòdia compartida. La policia francesa va trobar el vehicle divendres a la tarda amb els dos cossos a dins. La investigació haurà de determinar les circumstàncies de les morts.

La mare del nen va presentar la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell divendres a dos quarts de tres de la tarda. Un cop rebuda la denúncia, la policia catalana va fer les gestions per localitzar l'exparella i va posar en cerca el seu vehicle amb un avís al sistema informàtic interpolicial.

Pocs minuts després de les set de la tarda, la policia francesa va avisar que s'havia trobat el vehicle de l'exparella amb dues persones mortes a dins, que s'han acabat confirmant com el pare i el fill.

Fonts de l'Oficina d'Informació Diplomàtica (OID) del Ministeri d'Exteriors van confirmar que la policia francesa va comunicar al consolat espanyol a Perpinyà la trobada del vehicle amb dos ciutadans espanyols morts a dins.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook