27 de setembre de 2015
27.09.2015
27-S

Banderes espanyoles, cartells de VOX i carpetes dels interventors del PPC irrompen en la votació de Mas

Alguns dels presents han respost amb crits d'independència

27.09.2015 | 13:36
Votació de Mas

La votació del president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat com a mínim accidentada. Un grup de persones ha desplegat dues banderes espanyoles i dos cartells de VOX, un a cada costat. En els cartells es recordava l'article 155 de la Constitució, el de la suspensió de l'autonomia, i també es podia llegir 'Sóc català i espanyol'. Quatre interventors del PPC també s'han situat en el mateix grup i han aixecat les seves carpetes amb el logotip dels populars. De fet, aquestes quatre persones s'han col·locat molt abans que Mas arribés al col·legi electoral. Alguns dels presents han respost amb crits d'independència. Més enllà d'això no s'ha produït cap incident.

A les 8 del matí ja hi havia càmeres de foto i de vídeo esperant al col·legi electoral on vota el president de la Generalitat, que estava previst que arribés a les 12 hores. Col·locats darrere d'un cordó, els mitjans anaven col·locant-se poc a poc, però també ho han fet quatre interventors del PPC, que s'han situat dos a cada costat de la mesa electoral.

Mas ha arribat acompanyat per la seva dona, Helena Rakosnik, i ha hagut de fer prop de mitja hora de cua per poder votar. Primer ho ha fet Rakosnik i just en el moment que el president s'ha apropat a la mesa, s'han desplegat dues banderes espanyoles, un a cada costat, dos cartells de VOX i els quatre interventors del PPC han aixecat les seves carpetes. Interventors de Junts pel Sí han fet el mateix com a resposta, i alguns dels assistents han reaccionat amb crits d'independència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema