Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Balanç «molt positiu» del Carnaval d'Estiu de l'Escala, ajornat quatre mesos

La colla «La Reina de Saba» es va proclamar guanyadora del concurs

L'Escala celebra, per fi, el Carnaval d'EstiuEMPORDA

7

L'Escala fa un balanç "molt positiu" del primer Carnaval d'Estiu amb la recuperació de la festa després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia. A principis d'any, i amb la situació sanitària encara molt complicada, les diferents colles locals i l'Ajuntament de l'Escala van decidir ajornar la celebració fins al mes de juny. Aquest dissabte dia 11, a la nit, va ser, doncs, el moment de poder-ne gaudir.

Finalment, el format escollit ha estat el d'un carnaval nocturn pels principals carrers del municipi i en el qual han participat les vuit colles locals. Un nombrós grup de curiosos van omplir el recorregut, que anava des de Riells fins a la platja de les Barques.

A les dues de la matinada, amb la música de Tutú Keké de fons, es van donar a conèixer els guanyadors d'aquesta edició "especial". "La Reina Saba" es va endur el primer premi en comparsa i carrossa, mentre que "Sabor cubano" va ser segona en carrossa i tercera en comparssa. La resta, el tercer en carrossa, va ser per a "Fantasmes" que, al mateix temps, va guanyar el segon premi en comparssa. El jurat va decidir, a més, fer una menció especial a "Envàs, al mar no hi vas".

Prem per veure més contingut per a tu