Segueix-nos a les xarxes socials:

La pluja obliga a canviar els plans de Carnaval als pobles de la comarca

Fortià va canviar l'ubicació de la festa, mentre que Maçanet de Cabrenys va mantenir el concert de l'Orquestra Mitjanit

Fortià gaudeix del Carnaval al Centre Agrícola Social i Santa Llogaia al Centre CívicAJUNTAMENT DE FORTIÀ

7

Canvi de plans als pobles de l'Alt Empordà que celebraven Carnaval aquest segon cap de setmana del mes de març. Albanyà, Fortià, Maçanet de Cabrenys i Santa Llogaia van haver de reformular la programació del Carnestoltes per les pluges a la comarca.

Fortià va canviar la ubicació del Carnaval per poder-lo gaudir. L'Ajuntament va decidir reubicar la festa al Centre Agrícola Social amb la xocolatada popular, l'actuació dels Atrapasomnis i de Radio Cassette Night. En principi, s'havia de fer rua de carnaval a les quatre de la tarda, però la pluja ho va impedir.

Pel que fa a Maçanet de Cabrenys, el consistori va anunciar, a través de Facebook, que amb la pluja sense parar, seguia la convocatòria al pàrquing e l'Oficina de Turisme, tot i que les carrosses, finalment, no van sortir. El ball amb l'Orquestra Mitjanit sí que es va celebrar a la sala d'espectacles.

A Santa Llogaia, la rua de Carnaval també es va suspendre, però la festa va tenir lloc al Centre Cívic, a dos quarts de sis de la tarda, amb la resta d'actes programats. Així, la xocolatada i el berenar amb l'animació dels Pallassos Tururut es van celebrar, de la mateixa manera que els premis per a la millor disfressa en categories infantil, adult i grup.

A Pedret i Marzà, la festa té lloc aquest diumenge 13 de març, a partir de dos quarts de sis de la tarda. L'espai escollit és cobert, el Centre Cívic, així que l'animació infantil amb Disco Baby segueix tal com estava prevista.

Prem per veure més contingut per a tu