El Setmanari de l’Alt Empordà, amb la col·laboració de la Unió Esportiva Figueres i del Club de Futbol Peralada, va fer entrega el diumenge passat de les samarretes de cada equip firmades pels jugadors que s’han sortejat entre els subscriptors i lectors. Els guanyadors de les elàstiques han estat la vilamallenca Ampar Álvarez i el vilafantenc Gerard Combis, que havien escollit la blanc-i-blava i verd-i-blanca, respectivament. L’entrega de les samarretes va tenir lloc a la mitja part del derbi entre el Figueres i el Peralada.

Per participar en el sorteig, els lectors i subscriptors havien d’enganxar els tres cupons publicats a L’Empordà en els dies 6, 13 i 20 de gener en una cartilla que es podia trobar en l’exemplar del dia de Reis.

Ballestas Cuadrado, les parques

D’altra banda, Ballestas Cuadrado ha estat el guanyador de la segona entrega de parques i bufandes del Peralada que se sortegen mensualment entre els membres de Club del Subscriptor.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.