El rodatge s´ha fet aquest cap de setmana, quan s´estan acabant els últims retocs infraestructurals de les instal·lacions. A mitjan octubre, com ha explicat el director del projecte, Joan Baldrich, el túnel del vent estarà obert a tot el públic.

El curtmetratge es titula 'El túnel del viento' i descriu l´experiència de cinc famílies en el simulador de caiguda lliure d´Empuriabrava. Tots els actors que intervenen en el film -cares conegudes del cinema i de les sèries televisives- han viscut en pell pròpia les sensacions del paracaigudisme indoor. Jorge Sanz, Fernando Tejero, Eva Isanta, Víctor Sevilla, Luis Fernández i la resta d´intèrprets del curt coincideixen en què un cop ho proves només penses en tornar-te a llançar. "Bé, en realitat no et tires, quedes suspès en l´aire, i l´experiència és inoblidable", explicava Luis Fernández, conegut pel paper de Culebra a la sèrie 'Los Protegidos'.

En l'edició de paper de l'EMPORDÀ llegireu aquesta setmana les impressions que han experimentat els actors i les actrius. Completen l'elenc d'intèrprets: Macarena Gómez, Úrsula Corberó, Eduardo Casanova, Antonio Pagudo, Francesc Colomer, Javier Ambrosi, Marina Comas, Josep Seguí, Tomàs Molina (l'home del temps de TV3), Joan Berami, Roger Pera i Javier Calvo.