Algunes de les persones que van morir en l'atac contra la sala parisenca Bataclan -un dels sis atemptats que van tenir lloc gairebé simultàniament a París la setmana passada- s'havien amagat al camerino d'Eagles of Death Metal, la banda que estava tocant al moment de l'assalt.

Així ho ha explicat el cap de la banda californiana, Jesse Hughes, en una entrevista amb el portal VICE que s'emetrà al complet a la seva pàgina web la setmana que ve. És la primera vegada que algun membre del grup parla sobre els tirotejos, ha assegurat VICE.

"Algunes persones es van amagar al nostre camerino i els assassins van poder entrar i van matar a tots ells, excepte a un nen que s'havia amagat sota el meu jaqueta de cuir", ha explicat Hughes, a punt de posar-se a plorar, tal com es pot veure en un extracte de l'entrevista publicat pel mateix portal.

"La gent es feia la morta i estaven molt espantats", afegeix Hughes. "Una raó per la qual van morir tants és perquè molts no van voler deixar els seus amics", ha afegit.

En un comunicat publicat a la seva pàgina de Facebook al començament d'aquesta setmana, el grup va anunciar que entre els morts es trobaven Nick Alexander, el seu responsable de marxandatge, i tres "camarades" de la companyia discogràfica, Thomas Ayad, Marie Mosser i Manu Pérez .