L'Empordà

L┤obra a la llosa del parc Central s┤inicia en breu i durarÓ vuit mesos

20.09.2015 | 06:30

Sembla que no pugui ser per˛ les obres a la llosa del parc Central de Girona podrien comenšar en breu. AixÝ ho va anunciar el regidor del projecte ferroviari de Girona, Carles?Ribas, que va assenyalar que la licitaciˇ dels treballs, que depenen d'Adif, ja ha concl˛s i s'ha adjudicat i que en breu es procedirÓ a signar el contracte per tal que les mÓquines puguin comenšar les tasques de reuribanitzaciˇ. Un cop s'inici´n les obres, els treballs duraran vuit mesos. SerÓ llavors quan finalment el parc tornarÓ a quedar totalment obert a la ciutadania, desprÚs de quedar tancat per les obres del TAV l'any 2008.
No Ús l'˙ltima actuaciˇ, per˛, que queda fruit del projecte ferroviari. Els treballs per la nova estaciˇ d'autobusos, a sota del Parc, comenšaran a finals d'aquest any o a principis de l'any 2016. Les tasques depenen de la?Generalitat i duraran nou mesos. Com en el cas de la llosa, s'estÓ a punt de signar el contracte amb l'empresa que ha guanyat el concurs.
D'altra banda, a preguntes de la CUP, el regidor va admetre que han mort alguns arbres plantats al Parc i que sˇn els que els ve´ns van demanar que es plantessin amb testos. Va indicar que s'intentarÓ salvar els que encara estan vius i va exposar que es replantaran els que calgui quan sigui l'Ŕpoca adient.
Finalment, el representant municipal va assenyalar que l'escultura d'Alfaro, que ara estÓ en una rotonda de la Devesa, es traslladarÓ al parc juntament amb el transformador que hi ha a la plaša Montserrat. El projecte per fer el canvi d'ubicaciˇ es va enllestir a finals d'agost i Carles Ribas va explicar que si falten diners per poder fer els trasllats s'incrementarÓ la partida pressupostÓria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema